Använda programmet från kommandoraden

Du kan använda Kaspersky VPN Secure Connection genom kommandotolken.

Kommandoradens syntax:

avp.com <command> [settings]

Visa hjälp för kommandoradens syntax med följande kommando:

avp.com [ /? | HELP ]

Det här kommandot visar en fullständig lista med kommandon som är tillgängliga för hantering av Kaspersky VPN Secure Connection i kommandotolken.

Få hjälp med syntaxen för ett visst kommando genom att skriva ett av följande kommandon:

avp.com <command> /?

avp.com HELP <command>

På kommandoraden går det att hänvisa till programmet antingen från programinstallationsmappen eller genom att ange den fullständiga sökvägen till avp.com.

Vissa .kommandon kan endast utföras med ett administratörskonto.